WhiteCraft

Forum WhiteCraft

Ogłoszenie

Zapraszamy do naszego serwerowego sklepu: http://www.cubehost.pl/s18433/itemshop.html Zapraszamy też na kanał Marduk98: www.youtube.pl/user/maciek8871

#1 2014-11-10 12:00:09

mahjonez

Nowy użytkownik

Punktów :   

Podanie na budowniczego

Nick:mahjonez
                 Imię:Rafał
                 Miasto:Białogard
Odnośnie składek,będę mógł płacić.Mam pytanie,czy składki są tygodniowo czy miesięcznie?
Doświadczenie z pluginami mam od 4 lat.
W minecrafta gram już od 9 roku życia[od od 6 lat].Nie jestem chamski.Jestem pomocnym i miłym człowiekiem,posiadam skype.
Odnośnie serwera:Umiem tworzyć gry  takie jak pintball ,the walls oczywiście jak posiadacie pluginy
Zmienić mógł bym też spawn,zbudować parkoury i wiele innych przydatnych budowli. [/center]

Przepraszam tylko że piszę te podanie jako wątek.
Dziękuje i czekam na odpowiedz.

#2 2014-11-10 12:09:31

Marduk98

Administrator

Punktów :   

Re: Podanie na budowniczego

Jak dla mnie nadajesz się na buda ale poczekamy jeszcze na opinie innych graczy czy są na tak czy nie ja jestem na TAK. Składki to co miesiąc.

#3 2014-11-10 12:15:47

Bartek

Moderator

Punktów :   

jestem na tak Tylko interesuja mnie jakie duże te składki mogą być ^^

#4 2014-11-24 18:14:05

JulkaXx

Nowy użytkownik

Punktów :   

Nazywam Się Justyna ,już od 3 lat gram w minecraft.Często Buduje Bardzo  To lubie,posiadam skype, mam 12 lat,Jestem Miła i przyjazna szybko się zapoznaje z  środowiskiem.Na serverze można zrobic duzo rzeczy lub je poprawic (udoskonalic) naprzykład:zrobic parkour,mini-gry,albo jakieś arenki pvp,to wszystko da się zrobic .Gdybym była budowniczym bym  podjeła ryzyko,rurznych EPICKICH pomysłów,nie cheatuje,niebende dawac rang albo itk, tak niewypada bende spełniała moją prace ,
mam nadzieje że mnie zrozumieliście Dziękuje .

IP: Whitecraft.cubehost.pl

Stopka forum

RSS